Joost is nu al een paar maanden in dienst bij Kento en we stellen hem graag aan je voor!

We beginnen bij het begin. Joost is 36 jaar oud en woont samen met zijn vriendin en dochtertje in Utrecht. De tweede is inmiddels op komst. Na het behalen van zijn Havo diploma rondde Joost ook de IVA Business School te Driebergen en de studie HBO Bedrijfskader met succes af. Na zijn eerste baan in de financiële dienstverlening te hebben gehad, besloot Joost een switch te maken. Op een festival sprak hij een dame die bij een werving- en selectiebureau werkte. Niet veel later werd gesproken over een eventuele overstap en kort erna begon hij aan zijn nieuwe avontuur.

Een tijdje later kwam Joost terecht bij het UWV. Door trainingen en workshops te geven aan jongeren en netwerkgroepen op te zetten voor hoge opgeleide 55+ers hielp hij talloze mensen ten tijde van de crisis aan een geschikte baan. Na het UWV kwam Joost terecht in de technische detachering waar hij Ouke, die later directeur van Kento zou worden, ontmoette. Hoewel Ouke al eerder wegging om voor zichzelf te beginnen bleef Joost bij zijn huidige werkgever. Toch hebben de twee elkaar nooit uit het oog verloren en voetbalden ze jaren samen. Eind vorig jaar ontstond de wens om meer vrijheid en verantwoordelijkheid te hebben en een eigen visie uit te kunnen dragen. Kento bood uitkomst.

“Het bevalt goed. Het voelt lekker fris en ik merk dat hier veel mooie ideeën zijn over recruitment en de toekomst van de technische branche”, aldus Joost.

Mede dankzij de fijne persoonlijkheid van Joost en de bestaande band met Ouke bevalt de samenwerking zeer goed.

Joost stelt de mens centraal en praat graag met anderen over hun professionele en technische ontwikkeling. Overweeg jij om een stap te maken in je carrière? Dan kun je Joost altijd een mailtje sturen voor een afspraak.