Het verhaal van, recruitment specialist, Marvin Tuhuteru

Medewerkers in de spotlights

“Bij Kento nemen we de tijd om te luisteren naar de wensen en de eisen van kandidaten. Het contact en het zoeken naar de juiste match tussen de werkzoeker en de opdrachtgever, dat maakt mijn werk interessant en uitdagend.” – Marvin, recruitment specialist

Leestijd | 3 minuten

De weg naar Kento

Het verhaal van Marvin begon bijna 2,5 jaar geleden, toen liep Marvin voor het eerst binnen bij Kento. Marvin is vader van twee kinderen en een echt familiemens. Hij heeft diverse werkervaringen opgedaan in andere branches, maar techniek heeft altijd zijn interesse gewekt. Na de coronapandemie is Marvin hiernaar opzoek gegaan en is het verbinden van technici bij Kento op zijn pad gekomen.

Geen dag is hetzelfde

Bij Kento is Marvin verantwoordelijk voor de recruitment werkzaamheden. In zijn functie is hij de verantwoordelijke voor het vinden en binden van technici, het relatiebeheer met de huidige opdrachtgevers en nieuwe opdrachtgevers. “Het geeft een voldaan gevoel als kandidaten mij een compliment geven over mijn werk.”

Binnen recruitment ligt de eerste uitdaging bij het zoeken naar de wensen en eisen van de kandidaten. “Als je successen wilt boeken, is het luisteren naar de kandidaten belangrijk. Om de kandidaten goed te leren kennen, worden de kandidaten ook vaak uitgenodigd op ons kantoor.” Aan de hand van dit gesprek wordt de kandidaat gekoppeld aan een geschikte opdrachtgever.

Marvin vertelt dat het voldoening geeft als kandidaten je een compliment geven over je werk. ”Als een kandidaat niet weet wat die zoekt in een baan, weet ik dit als recruiter te achterhalen. Als ze dan later aangeven dat ze op hun plek zitten en gelukkig worden van hun nieuwe baan, geeft dit mij een voldaan gevoel.” Wanneer er een match is tussen de kandidaat en de opdrachtgever, blijft de kandidaat nog een jaar in dienst bij Kento. Het eerste jaar blijft er intensief contact tussen de recruiter en de kandidaat.

“Als ik overtuigd ben over een match tussen een kandidaat en de opdrachtgever maak ik mezelf daar hard voor.”

Eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit

De perfecte werkomgeving is volgens Marvin hard werken waar ook ruimte is voor lachen met je collega’s. Deze combinatie heeft die bij Kento gevonden. “De werksfeer binnen Kento omschrijf ik als leuk, prettig en ik werk met leuke collega’s.” Binnen Kento ben je verantwoordelijk voor je eigen werk, hoe en op welke manier jij dit als recruiter wilt doet, mag jij invullen. ”Bij Kento krijg ik de ruimte om mijn dagen zelf in te delen. Zo krijg ik de mogelijkheid om eerst mijn kinderen naar school te brengen en daarna mijn werkdag te starten.”

Tot slot de vraag hoe Marvin de toekomst van Kento voor zich ziet: “Ik hoop dat wij als Kento mogen blijven doorgroeien en onze dienstverlening binnen opdrachtgevers kunnen vergroten.”

Meer weten over wat Kento voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op onze website of mail ons op info@kento.nl.

× Hoe kan ik je helpen?