Wouter is de allernieuwste aanwinst binnen Kento, en vandaag nemen we even de tijd om kennis te maken met Wouter! First things first, laten we beginnen met de basics. Wouter is 27 jaar, en komt oorspronkelijk uit Wageningen. Toen hij grafisch management ging studeren is hij verhuisd naar Utrecht, en woont daar inmiddels alweer 8 jaar. Toen hij erachter kwam dat grafisch design niet helemaal zijn ding was, is hij industrieel product design gaan studeren en is toen door gewoon van alles te proberen gaan ontdekken wat hij nou echt wilde doen. “Via deze weg kwam ik in aanraking met webdesign en development. Ik raakte geïnteresseerd en heb vervolgens van deze uit de hand gelopen hobby mijn werk gemaakt. Ik doe dit nu nog steeds, maar meer omdat ik het leuk vindt”. Verder werkt Wouter part-time in het UMC als ICT- en supportmedewerker.

Bij Kento gaat Wouter aan de slag als recruiter. Het vinden van talent en het voorbereidende werk doen voor een match vallen onder de dagelijkse werkzaamheden van Wouter. “Ik ga vooral ook veel met Ouke mee op pad. We hebben een goede klik, en hij gaat me alle facetten van het vak laten zien.” Verder gaat Wouter ook aan de slag met de social media van Kento. “Ik ben een mensen-mens, en ik denk dat ik mijn kwaliteiten op dat gebied goed kan inzetten als recruiter. Daarnaast lijkt het me interessant om dicht bij een groeiende onderneming als Kento te zitten en hier aan mee te bouwen, maar vooral ook van te leren.”

Wouter is de komende 3 maanden op woensdag en donderdag bij Kento te vinden, daarna gaat hij fulltime aan de slag. Welkom Wouter! 

Meer weten over hoe het Wouter vergaat bij Kento? Hou dan de site in de gaten want we spreken hem over een aantal maanden nog eens voor een update!