Wat jij gaat doen

Als Mechanisch monteur ben jij verantwoordelijk voor het assembleren en samenstellen van onderdelen van testequipment voor de Vliegtuig industrie. Naast de complete mechanische assemblage van deze multifunctionele machines, signaleer je afwijkingen in de tekeningen en draagt, vaak in samenwerking met de engineers, mogelijke oplossingen aan.

Daarnaast zal je, afhankelijk van je ervaring en ambities, een belangrijke bijdrage kunnen leveren tijdens het opstarten en testen van de units en installaties. Je krijgt ook de mogelijkheid om naast deze werkzaamheden in een volledige vernieuwde en hoogstaande productieruimte te worden ingezet om bij de klant reparatie- en installatiewerkzaamheden uit te voeren. Ben je dan nog steeds niet uitgeleerd? Heb je de mogelijkheid om ingedeeld te worden in de consignatiedienst. In die rol ben je naast de professional op het gebied van de producten ook de vertegenwoordiger van de organisatie bij belangrijke klanten.

Waar je terecht komt

Veiligheid in de lucht en op de weg. Onze opdrachtgever is hierin een specialist geworden. Ze ontwerpen en produceren hoogwaardige mobiele test machines voor de luchtvaart industrie wereldwijd. Deze machines worden speciaal ontwikkeld voor het testen en ondersteunen van militaire en commerciële vliegtuigen en helikopters. Elke dag bewijzen de producten hun betrouwbaarheid voor talloze vliegtuigen, helikopters en voertuigen in de meest veeleisende operationele omgevingen.

Functie-eisen

De ideale Mechanisch Monteur voor deze functie is iemand met:

  • werkervaring in de (fijn)mechanische samenbouw/afstelling van machines en installaties;
  • een opleiding richting werktuigbouwkunde en aanvullende kennis bijvoorbeeld op het gebied van hydrauliek;
  • ervaring met het lezen van tekeningen en schema’s;
  • Engelse en/of Duitse taalvaardigheid;
  • enige kennis van Lean werkmethodes.

We leven alleen niet in een ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn willen we ook graag met je in contact komen. Ontwikkelen en uitdagen is immers waar wij voor staan.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een gemotiveerd team. Daarnaast krijg jij als mechanisch monteur een mooie werkomgeving in een zeer aansprekende sector;

  • een salaris tussen de € 2700,- en € 3900,- bruto per maand;
  • aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals een pensioen regeling, 27 vakantiedagen en 13 ADV en een winstuitkering;
  • volop doorgroeimogelijkheden op zowel technisch- als professioneel gebied;
  • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
Sollicitatie

Spreekt de vacature van High Tech Monteur jou aan en ben je benieuwd of je aanmerking komt? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Solliciteren is mogelijk tot 30 november 2020

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onze website. Je kunt ook altijd even bellen of mailen met Ouke van Bokkem, contactpersoon voor deze vacature (+31 622096083 | ouke@kento.nl)

Solliciteren Meer informatie