Wat jij gaat doen

Als Monteur Machinebouw met een gevoel voor precisie werk jij in de werkplaats in Haarlem aan de meest nauwkeurige high-tech draaimachines ter wereld! Je werkt in een schone omgeving en maakt deel uit van een kwaliteitsbewust team binnen een solide, groeiend en innovatief bedrijf.

Je monteert diverse modules van de machine of een complete machine op basis van tekeningen, werkinstructies en training. Door middel van metingen test en corrigeer je diverse delen van de machine. Na een gedegen inwerkperiode verricht je het werk zelfstandig. Incidenteel kan het voorkomen dat je service verricht bij klanten, meestal is in het buitenland.

Bij dit bedrijf kan je een informele sfeer en leuke collega’s verwachten. Er is veel aandacht voor scholing, opleiding en ontwikkelmogelijkheden. De machines zijn kwalitatief hoogstaande producten, met een unieke reputatie in de wereld. De mensen zijn gedreven en willen graag met elkaar, als team, goede prestaties leveren.

Waar je terecht komt

Onze partner heeft vanaf 1679 een lange traditie in het ontwerpen en bouwen van machines. Vandaag de dag zijn ze dé specialist in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van ultra precieze draaimachines voor het harddraaien. Deze machines worden geleverd aan bijvoorbeeld grote lager fabrikanten, toeleveranciers aan de automobielindustrie, producenten van mallen en matrijzen en machinebouwers. Sinds kort worden er ook ultra precisie draai-slijpmachines gebouwd. De kracht van de organisatie zit in de jarenlange product- en applicatie-expertise en de betrokkenheid en motivatie van de 70 medewerkers. Ze staan bekend om hun productinnovaties en oplossingen, waarmee ze voortdurend op zoek zijn naar de grenzen van het verspaningsproces.

Functie-eisen

Wij zoeken met name iemand die enthousiast, gedreven en collegiaal is. Daarnaast is de ideale machinemonteur iemand met:

  • een MTS denk- en werkniveau richting fijnmechanisch of werktuigbouwkunde (wtb);
  • werk en/of stage ervaring binnen de techniek (machinebouw).

We leven alleen niet in een ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn willen we ook graag met je in contact komen. Ontwikkelen en uitdagen is immers waar wij voor staan.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een gemotiveerd team. Daarnaast krijg je:goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • een salaris tussen de € 2200,- en € 3300,-,
  • 38 vakantiedagen en een lucratieve winstuitkering;
  • volop doorgroeimogelijkheden op zowel technisch- als professioneel gebied;
  • aandacht voor scholing, opleiding en ontwikkelmogelijkheden.
Sollicitatie

Spreekt de vacature Monteur Machinebouw | Fijnmechanisch jou aan en ben je benieuwd of je aanmerking komt? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Je kunt op deze vacature reageren tot 16 december 2019

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onze website. Je kunt ook altijd even bellen of mailen met Ouke van Bokkem, contactpersoon voor deze vacature (+31 622096083 | ouke@kento.nl)

Solliciteren Meer informatie