Wat jij gaat doen

Als Monteur Machinebouw haal jij je plezier uit het bouwen, assembleren en inbedrijfstelling van machines. Daarnaast vind je het leuk om klanten te ontzorgen op het gebied van service & onderhoud. Bij dit bedrijf kan je een nuchtere en enthousiaste sfeer met veel humor verwachten. Het streven is om als team mooie en uitdagende projecten te realiseren waarbij het werkplezier bovenaan staat. De bedoeling is dat je met een glimlach naar binnen wandelt en aan het eind van de dag met een nog grotere lach weer naar buiten loopt.

Je werkzaamheden bestaan uit het mechanisch en elektrisch opbouwen van machines. Omdat er klant specifiek gewerkt wordt is geen enkele dag hetzelfde. Naast de werkzaamheden in eigen werkplaats ondersteun je de klanten op locatie met service en onderhoud werkzaamheden, inbedrijfstellingen en/of (spoed)reparaties.

Waar je terecht komt

Onze partner is een machinebouwer welke gespecialiseerd is in de ontwikkeling en bouw van speciaal machines zoals: assemblage machines, inpakmachines en machines voor het hygiënisch verpakken van voedingsmiddelen. Ze ontzorgen de klanten door middel van een nuchtere en oplossingsgerichte manier van werken. Ze bedenken klant specifieke oplossingen voor elk vraagstuk of probleem binnen de productieomgeving.

Daarnaast ondersteunen ze de klanten op locatie, of vanuit de locatie in Dedemsvaart, met het (correctief en preventief) onderhouden en reviseren van machines. Dit alles doen ze met een enthousiast team van 15 collega’s.

Functie-eisen

Wij zoeken voornamelijk iemand die enthousiast, gedreven en collegiaal is. Daarnaast heet de ideale monteur:

  • Een (bijna) afgeronde MBO opleiding binnen de Werktuigbouwkunde, Mechatronica, of Elektrotechniek (eventueel aangevuld met relevante cursussen).
  • Werk en/of stage ervaring binnen de techniek (machinebouw, revisie en/of onderhoud).

We leven alleen niet in een ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn willen we ook graag met je in contact komen. Ontwikkelen en uitdagen is immers waar wij voor staan.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een gemotiveerd team. Daarnaast kun je al Monteur Machinebouw rekenen op:

  • een aantrekkelijk salaris, wat niet stilstaat maar meegroeit met jouw ontwikkeling;
  • een functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt;
  • volop doorgroeimogelijkheden op zowel technisch- als professioneel gebied;
  • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
Sollicitatie

Spreekt de vacature Monteur Machinebouw | Service & Onderhoud jou aan en ben je benieuwd of je aanmerking komt? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onze website. Je kunt ook altijd even bellen of mailen met Ouke van Bokkem, contactpersoon voor deze vacature (+31 622096083 | ouke@kento.nl)

Solliciteren Meer informatie