Wat jij gaat doen

Woon jij in de regio Utrecht, Zuid-Holland of Breda en werk jij het liefst buiten in een groene omgeving? Maar dan wel met geavanceerde (zelf)rijdende brandstof verbruikende machines? Dan kom jij als Monteur Service en Onderhoud helemaal in deze functie goed tot je recht. Je hebt een zeer zelfstandige baan met veel vrijheid in het inregelen van je eigen werkzaamheden. Als Servicemonteur heb je een eigen bus en kom je in bosrijke omgevingen zoals parken en golfbanen waar je onderhoud en service verleent aan uitdagende (zelf)rijdende onderhoudsmachines. Je bent het aanspreekpunt van de klant en treedt vaak op als adviseur. Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Het oplossen van storingen aan de machines (verbrandingsmotoren, elektrische, mechanische en hydraulische systemen).
  • Het uitvoeren preventief onderhoud, service beurten en inspecties.
Waar je terecht komt

Al meer dan 100 jaar levert deze organisatie kwaliteitsmachines voor professioneel onderhoud in verschillende segmenten. De machines behoren stuk voor stuk tot de beste in de markt. Kwaliteit en de allerbeste service is wat deze werkgever uitdraagt. En die zie jij terug in je werkzaamheden. Je wordt ondersteund door een moderne werkplaats, een uitgebreid onderdelenmagazijn en goed uitgeruste (automatisch aangevulde) bus. Daarnaast heerst er een professionele maar enthousiaste en informele werksfeer.

Functie-eisen

De ideale Servicemonteur is iemand met:

  • minimaal een mbo niveau 3 opleiding richting techniek;
  • ervaring op het gebied van hydraulische, mechanische, elektrische systemen en/of verbrandingsmotoren;
  • een flexibele instelling;
  • ervaring op het gebied van service- en klantgericht werken.

We leven alleen niet in een ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn willen we ook graag met je in contact komen. Ontwikkelen en uitdagen is immers waar wij voor staan.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan. Daarnaast kun je als Service Monteur rekenen op:

  • een aantrekkelijk salaris, wat niet stilstaat maar meegroeit met jouw ontwikkeling;
  • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
  • volop doorgroeimogelijkheden op zowel technisch- als professioneel gebied;
  • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
Sollicitatie

Spreekt de vacature van Servicemonteur jou aan en ben je benieuwd of je aanmerking komt? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onze website. Je kunt ook altijd even bellen of mailen met Ouke van Bokkem, contactpersoon voor deze vacature (+31 622096083 | ouke@kento.nl)

Solliciteren Meer informatie