Kento is verhuisd! Een prachtig kantoor in een eigentijds, modern pand in Woerden. We spraken met oprichter Ouke over de nieuwe locatie en de reden achter de verhuizing…

“Het nieuwe pand is in vele opzichten een stap voorwaarts voor Kento. We zitten nu in Woerden, centraal in het land, pal aan de A12 en met diverse OV-voorzieningen voor de deur. Zo is ons kantoor beter bereikbaar en verkorten we de reistijd naar onze klanten door het hele land. Daarnaast is de locatie voor mij ook dichter bij huis, wat nog een extra bonus is!”

Bij het zoeken naar een nieuw kantoor voor Kento heeft Ouke niet alleen gedacht aan de bereikbaarheid. Een andere belangrijke factor was dat de nieuwe locatie ruimte biedt voor de toekomst. Het huidige kantoor heeft voldoende ruimte voor extra collega’s. “We hebben ook aan verdere expansie gedacht, mochten we uit dit kantoor groeien zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden binnen het pand waar we nu gevestigd zijn”.

De locatie aan de Trasmolenlaan 5 in Woerden heeft veel meer te bieden dan slechts kantoorruimte. Op de begane grond is een restaurant gevestigd dat onderdeel uitmaakt van de kantorenlocatie. Hier worden informatieve bijeenkomsten georganiseerd, of kun je, onder het genot van een kopje koffie, lunch of vrij-mi borrel netwerken met de vele andere ondernemers die in het pand gevestigd zijn.