Nieuwsupdate “Kento 2.0”

Kento bestaat in oktober alweer twee jaar! We zijn hard aan het werk en dat brengt positieve veranderingen met zich mee. Er komt een verhuizing aan, we verwelkomen nieuwe interne collega´s en hebben een vernieuwde website, dus hoog tijd voor een nieuwsupdate.

Welcome to the family
Allereerst zijn wij blij twee nieuwe interne collega´s te verwelkomen in ons team. Sonny Pistoor is sinds 1 september werkzaam als junior adviseur op ons kantoor in Woerden, een erg fijne aanvulling op ons team. Daarnaast start er in november een Senior adviseur bij Kento met erg veel ervaring in ons vakgebied en een berg goede energie. Wij kijken dan ook uit naar zijn komst! Binnenkort komen wij terug bij beide heren voor verdere kennismaking.

Update Website
Naast nieuwe collega´s en een nieuwe werkplek hebben we ook online gekozen voor een nieuwe uitstraling. Op onze vernieuwde website hebben we hard gewerkt aan uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van de website. Ook zijn de branches waarin wij werkzaam aangepast en door de chatfunctie op onze website wordt het nog eenvoudiger om contact met ons op te nemen en persoonlijke gegevens achter te laten. Tevens hebben we een nieuwe slogan: ‘Verbinder van technisch talent’. Het verbinden van technisch talent is onze core business en dat dragen we hiermee graag uit.

We zijn erg blij met al deze veranderingen. De techniek staat nooit stil, dus wij ook niet. Graag nemen we je de aankomende tijd online mee in het laatste nieuws en innovaties in de technische sector. Houd daarom onze website en social media in de gaten voor leuke blogs, interviews met collega’s en recente ontwikkelingen in het vakgebied.