Wat jij gaat doen

Als Servicemonteur haal jij je plezier uit het bouwen, assembleren en inbedrijfstellen van machines. Daarnaast ontzorg je graag de klant op het gebied van service & onderhoud. Dit alles doe je het liefst in een omgeving waar echt naar je geluisterd wordt en je een stempel op de organisatie kan drukken!

In deze diverse functie ben je de helft van je tijd volledig zelfstandig aan het bouwen, assembleren en testen van je eigen klant specifieke machines. De andere helft ben je bezig met inbedrijfstellingen en service & onderhoud werkzaamheden bij de klant op locatie (voornamelijk Nederland). De machines, gericht op het homogeen maken van een vloeibaar product, staan voornamelijk in food en farmaceutische omgevingen. Tijdens het gehele proces van assemblage tot bij de klant denkt je mee en voer je waar het kan verbeteringen door. Niet geheel onbelangrijk: voorop staat dat je met een glimlach naar binnen wandelt en aan het eind van de dag met een nog grotere lach weer naar buiten loopt.

Waar je terecht komt

Je komt terecht bij een collegiaal familiebedrijf met een informele sfeer en 25 leuke en gezellige collega’s. Als producent en leverancier van machines en installaties voor het homogeen maken van vloeibare producten zijn ze toonaangevend binnen Nederland.

Na een gedegen en uitgebreid inwerktraject krijg je volop de kans om jezelf verder te ontwikkelen waarbij eigen initiatief wordt aangemoedigd. Specifiek wordt er in deze rol gezocht naar een collega die graag meebouwt aan de organisatie en meedenkt op vlakken zoals: technische ontwikkelingen, processen en veiligheid.

Functie-eisen

De ideale Servicemonteur Machinebouw voor ons is iemand met:

  • een afgeronde MBO 3/4-opleiding richting Mechatronica of Werktuigbouwkunde;
  • kennis van hydrauliek, elektronica en meet & regeltechniek (pré);
  • enthousiasme, de wil en drive om zichzelf te blijven ontwikkelen;
  • een sterk gevoel voor service en kwaliteit en een flexibele instelling;
  • de wil om graag verbeteringen door te voeren en die niet bang is voor een uitdaging;

We leven alleen niet in een ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben of andere ervaring hebben binnen de elektrotechniek of machinebouw en zeer gemotiveerd zijn willen we ook graag met je in contact komen. Ontwikkelen en uitdagen is immers waar wij voor staan.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan bij een stabiele en gezonde organisatie. Daarnaast krijgt een Servicemonteur bij ons:

  • een salaris tussen de € 2800,- en € 3400,- euro op basis van een 38-urige werkweek;
  • een sociale en vriendelijke organisatie, waar “plezier in werken” erg belangrijk is;
  • de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen;
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van CAO voor Metaal en Techniek.
Sollicitatie

Spreekt de vacature van Servicemonteur Machinebouw jou aan en ben je benieuwd of je in aanmerking komt? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Heb je nog vragen bel of mail dan met Peter Koenhen (+31 61317 7181 | peter@kento.nl)

Solliciteren Meer informatie