Plezier in werk. Dat is waar wij naar streven.

Werken met een lach

Doen waar je goed in bent en plezier uithaalt maakt dat je kunt werken met een lach. Dat staat bij ons centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij naar boven te halen wat iemand drijft. Dit gecombineerd met een groot netwerk maakt dat wij mensen kunnen laten doen waar ze goed in zijn. Daaromheen zorgen wij dat alles goed is geregeld, vragen snel worden beantwoord en er alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

Kwaliteit

Bij Kento staan we voor kwaliteit. Wij komen onze afspraken na, houden je altijd op de hoogte van de gang van zaken en communiceren open & eerlijk. Door een duidelijke focus en onze specialistische technische kennis hebben wij partnerschappen met de meest toonaangevende bedrijven van technisch Nederland. Wij kennen onze partners door en door. Voor jou betekent dat uitdagende vacatures in aansprekende branches.

Ontwikkeling!

De techniek en onze omgeving verandert continu. Bij Kento beseffen wij ons dat maar al te goed. Daarom staat de ontwikkeling van mensen bij ons centraal. Het vinden van de juiste uitdaging gecombineerd met gerichte opleidingen en goede begeleiding maakt dat technische vakmensen bij ons hun ambities waarmaken. Daarnaast verdien je een aantrekkelijk salaris, wat niet stilstaat maar meegroeit met jouw ontwikkeling.
Waarom Kento?

Vanuit een duidelijke focus en met een groot en sterk netwerk verbinden wij jou met interessante opdrachtgevers. Wij richten ons volledig op vacatures op het gebied van:

Assemblage | Montage | Service&Onderhoud | Engineering | Werkvoorbereiding | Leidinggevend

Als je bij Kento werkt: werk je met een lach, kom je in technisch uitdagende omgevingen, krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

✔ Aansprekende vacatures met top salaris
✔ Persoonlijk contact en goede begeleiding
✔ Wij komen onze afspraken na
Bekijk onze vacaturesStel een vraag

Onze werkwijze

GEGEVENS
Laat je gegevens achter en wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
KENNISMAKING
Tijdens een open gesprek brengen we samen je ambities en wensen in kaart.
ROUTE
We bespreken de gewenste route en zorgen voor een goede begeleiding.
START
Wanneer alles klopt kan jouw nieuwe uitdaging van start gaan!

Benieuwd naar jou mogelijkheden?

Plan met een van onze recruitment specialisten een vrijblijvend gesprek in om samen te kijken naar jouw ambities en onze vacatures.