Onze Dienstverlening 

Wij bieden de juiste man op de juist plek als het gaat om de invulling van uw vacature. Daarnaast zijn wij in staat om met een vast team van collega’s u projectmatig te ondersteunen. Wij zijn gespecialiseerd in: 

Assemblage & Montage | Testen & Inbedrijfstellen | Service & onderhoud

Wij richten ons daarbij op functies als Monteur, Servicemonteur, Test Engineer en Commissioning Engineer. 

✔ Geen kosten zonder resultaat
✔ Marktconforme tarieven
✔ Flexibiliteit gegarandeerd
✔ Alleen passende profielen 

Kento is beoordeeld met een 9,4!

Onze werkwijze

Plan een kennismakingsgesprek
Stel een vraag

Wat zeggen de bedrijven over Kento?

{"testimonial_characters_limit":"180","testimonial_read_more_text":"Lees meer","testimonial_read_less_text":"Lees minder","testimonial_read_more_ellipsis":"..."}

Het is in deze tijd een uitdaging om de goede technische mensen te vinden. Kento heeft ons geholpen ons technisch team weer compleet te maken door voor ons een goede allround monteur te vinden. De samenwerking met Kento ervaren wij als zeer professioneel en prettig.

Dini Schuck - RPC Bebo

Kento is in staat geweest om in een kort tijdsbestek onze vraagstukken goed te doorgronden. Doordat ze bij ons technici van een hoog niveau hebben ingezet die daarnaast ook goed aansluiten op onze werkzaamheden hebben wij als organisatie kwalitatief een stap kunnen zetten. Wij ervaren de samenwerking als erg prettig.

Els Bakker - Sun Test Systems 

Het vinden van regeltechnici is in de huidige arbeidsmarkt erg moeilijk. Kento heeft ons binnen een zeer kort tijdsbestek in contact gebracht met een technicus van het juiste niveau. De samenwerking verloopt erg prettig, Kento komt gemaakte afspraken na.

Johan Gulink - Hollander Techniek

Onze werkwijze

Plan een kennismakingsgesprek
Stel een vraag

Bedrijven waarmee wij samenwerken